Informatie over onze bezorging

Bezorgen:

Dit doen wij altijd in overleg met u. Normaliter is dit in de ochtend of later in de avond. Afwijkende tijden zijn in overleg bespreekbaar.

Leveringsvoorwaarden:

Onze bezorger levert de boom af bij de voordeur van uw woning of bedrijf op de begane grond of etage (alleen wanneer deze per lift bereikbaar is en de boom hierin past!).
Verder is het van belang dat de bezorger binnen een straal van 30 meter van de ingang kan parkeren (i.v.m. het gewicht van de grotere bomen).

Betalingen:

Betaling geschiedt à contant bij de bezorger. Indien gewenst (graag even vooraf aangeven) verstrekken wij u een bon. In verband met de veiligheid van de bezorger verzoeken wij u gepast te betalen.

Bezorgingsgebied:

KerstboomThuis.nl bezorgt elke bestelling binnen Zoetermeer vanaf € 35 gratis! (Bij een bestelling onder de € 35 bedragen de bezorgkosten € 5). Indien u buiten dit gebied woont of werkzaam bent, dan kunnen wij de boom uiteraard ook bezorgen. De bezorgkosten voor Benthuizen zijn € 5 en voor Leidschenveen € 10. Voor de gemeenten Pijnacker, Nootdorp, Voorburg, Bleiswijk, Rijswijk, Leidschendam, Den Haag, Delft, Moerkapelle en Waddinxveen bedragen de bezorgkosten € 15. Overige gemeenten (in Zuid-Holland) in overleg!

Voor de bezorgkosten van overige gemeenten in Zuid Holland kunt u contact met ons opnemen.